Ladies Night på kvinnedagen

AD Lib Jazzklubb inviterer til LADIES NIGHT med Bodø Big Band på SydØst søndag 8. MARS kl 20.00.

28.feb 2009

Bodø Big Band, i samarbeid med Ad Lib Jazzklubb, inviterer til konsert til ære for damene i Bodø og omegn, søndag 8. mars på SYDØST. Vi syns det er på sin plass å gjøre stas på Bodøs kvinnelige befolkning, og satser på en særdeles hyggelig og morsom søndagskveld. 

Storbandet presenterer et variert og spennende repertoar denne kvelden, og har med seg vokalistene Eva Trones, Tove Brattland og Bertil Bertelsen. Musikken favner et bredt spekter fra swingjazz a´la Frank Sinatra til funky rytmer av Stevie Wonder og Hanne Boel. I tillegg vil det bli servert noen musikalske overraskelser i løpet kvelden. Musikalsk leder er trompetisten Tore Johansen.

Eva Trones er en kjent og kjær vokalist og hun mottok Spellemannsprisen for barneplata ”Lille Bille”. Hun er kjent for sine fantastiske tolkninger av Terje Nilsens sanger, og har spilt sammen med storbandet ved en rekke anledninger.  

Tove Brattland har sunget med Bodø Big Band en rekke ganger, og var med forrige gang det ble arrangert Ladies Night.

Bertil Bertelsen er opprinnelig fra Brønnøysund, men bosatt i Bodø. Han er nok mest kjent som medlem av bandet Publiners, som nylig fikk en strålende 4. plass i Melodi Grand Prix-finalen. Dette er hans første opptreden sammen med storbandet.

Som ”jordmor og fødselshjelper” til det første Ladies Night i Bodø, ser Ad Lib Jazzklubb frem til å gjøre dette arrangementet til en mer forutsigbar tradisjon i byens kulturliv. Derfor hilser vi samarbeidet med Bodø Big Band hjertelig velkommen. Bodø trenger kulturelle tradisjoner, med innslag av uforutsigbare ”elementer”, så kanskje dette kan bli oppfølgeren til det Ad Lib Jazzklubb startet, allerede så tidlig som på 90–tallet.    

SydØst ønsker å bidra til økt kulturell aktivitet, og ser spent fram til denne kvelden.

Vi vil benytte anledningen til å lansere en spennende nyhet innen vin, en nyhet  som er spesielt tiltenkt damene. Det vil også bli snille priser på tapas og herlige desserter, som vi håper skal bidra til en minnerik kveld for Bodøs kvinnelige befolkning.

Billettpriser:

Ladies kr 50,-

Gentlemen kr 100,-