Vårkonsert på Sinus, lørdag 5. juni

5. juni skal Bodø Big Band ha sin årlige vårkonsert på Sinus, denne gangen under ledelse av Henning Gravrok. Gjesteartist denne kvelden blir vokalisten Trine Hanssen.

5. jun 2010

”Gammeldirigenten” Henning Gravrok har i Tore Johansens fravær hatt det musikalske ansvaret for BBB denne våren - og dermed også for repertoaret på denne vårkonserten på SINUS. Det blir et gjenhør med noen av hans komposisjoner og arrangementer fra tidligere tider og en god del nye ting som Henning har arrangert dette vårhalvåret.  Et par av Bob Mintzer og Vidar Johansens komposisjoner vil også bli fremført. 

Vi får et møte med Trine Hanssen, et stort vokaltalent fra Trondheim som har tatt musikkutdannelse ved Høgskolen i Bodø. Hun skal bl.a. presentere sine versjoner av Joni Mitchells "The Dry Cleaner from Des Moines" og "Tom`s Diner" av Suzanne Vega, begge i nye arrangement av Henning Gravrok.

Bodø Big Band er fremdeles Bodøs eneste storband, og består av et gjeng med rutinerte musikere, blant dem et knippe solide solister. Dette blir en flott konsertkveld som vi anbefaler at folk får med seg!

Vel møtt!

Nettside: www.bodobigband.no

 

 

 

Dørene åpner kl. 21.00.

Konsertstart kl. 22.30.