Bodø Big Band med Kåre Kolve og Luison Capote

Det er duket for heftige salsarytmer og smektende latinamerikanske toner når Bodø Big Band inviterer til salsakonsert på Beddingen Kulturhus lørdag 22.oktober. Storbandet feirer sitt 45. år med å invitere to fabelaktige gjestesolister til å fronte bandet med denne kvelden.

22. Okt 2022

På diverse saxofoner kommer en av Norges fremste jazzmusikere gjennom flere tiår, Kåre Kolve. Kolve spiller med LAVA, han spiller i Sambandet med Åge Aleksandersen, han har spilt i legendariske Mezzoforte en årrekke, og er å høre på et stort antall plateinnspillinger med våre aller største artister.

Luis Alberto «Luison» Medina Capote fra Havanna/Cuba, er en perkusjonist og sanger av ypperste klasse. Han synger sitt hjemlands folkemusikk salsaen så varmt og så bra, at man drømmer seg til palmesus, sigarer, rom og cola når man hører stemmen hans. Luison spiller sammen med Kåre Kolve blant annet i bandet Mambo Companeros.

Dette blir en musikalsk opplevelse du ikke vil gå glipp av. Med fire perkusjonister, tight komp, Bodøs beste blåsere og med fabelaktige Beddingen Kulturhus i Molorota som arena, blir møtet med Luison Medina og Kåre Kolve «one for the books» Har du kanskje drømt om å danse en ekte Bolero eller Cha Cha Cha sammen med din partner? Eller har du lyst til å drømme deg til Cuba, til Buena Vista Social Club og til et livemøte med fantastiske rytmer sjelden hørt i Bodø? Da må du kjøpe billett til Beddingen Kulturhus 22.oktober! Smør hoftene og gi deg hen til dansen, eller kom på konsert for å lytte og ha det godt.

Og husk:
«A good concert washes away the dust of the everyday life»
Art Blakey

Medvirkende:
Bodø Big Band
Kåre Kolve - saxofoner
Luison Medina - vokal og perkusjon
Roger Johansen - musikalsk leder
Are Simonsen - lyd
Tverlandet skole lyd og lys EB - Scene, rigg og lys

Sted: Beddingen Kulturhus i Molorota (Gamle Jakhelln Båt)

Dato: Lørdag 22.oktober 2022

Tid: Dørene åpner 19:00.  Konsertstart 20:00

Pris: 300,-