Bodø Big Bands Julekonsert 2022

Bodø Big Bands tradisjonelle julekonsert på Sinus.

Gjester i år er Bodø-oktetten, Hildegunn Pettersen og Tore Johansen.

NB: Det er to konserter denne kvelden, klokken 19:00 og 21:30.

17. Des 2022

Bodø Big Band swinger julen inn!

Å være på plass når Bodø Big Bands årvisse juleshow på Sinus fyres av, er en viktig musikalsk tradisjon for flere og flere.

Konsertene er en sjarmerende energibombe med både skjemt og alvor fra scenen, der partymusikk og klassiske julehits blandes med sterke tekstformidlinger av fine gjestesolister.

Disse konsertene blir ofte utsolgt, og er en happening man bare må ha med seg før julefreden senker seg.

Til årets julekonserter har Bodø Big Band invitert intet mindre enn ti gjester: Den smått legendariske Bodø-Oktetten med sine åtte menn alltid i sin beste alder, forsterket med en av Røsts mest musikalske eksportartikler, sangerinnen Hildegunn Pettersen, for første gang sammen med Bodø Big Band.

Disse får også gleden av å dele scene med Tverlandets egen Tore Johansen på trompet, som gjestesolist med Bodø Big Band for første gang på mer enn ti år. Til å legge de rette harmoniene bak disse har bandet hentet inn en av Norges aller fremste jazzpianister, Magne Arnesen.

Finere førjulspresang, til deg fra deg, finnes knapt i Bodø by. Liker man livemusikk liker man Bodø Big Bands julekonsert. Det er så enkelt som det.

NB: Det er to konserter denne kvelden, klokken 19:00 og 21:30.

Velkommen!

Medvirkende:
Bodø Big Band
Bodø-Oktetten
Hildegunn Pettersen - vokal
Tore Johansen - trompet
Magne Arnesen - piano
Roger Johansen - musikalsk leder

Når: 17. desember 2022 klokken 19:00 og klokken 21:30.

Hvor: Sinus