Bodø Big Bands Julekonsert

Bodø Big Bands tradisjonelle julekonsert på Sinus.

Gjester i år er Soetkin Baptist, Kim Lie og Agnes Agathe Born.

21. des 2019

Bodø Big Bands julekonsert på Sinus siste lørdag før jul er like sikkert som diskusjoner om perfekt stekt svor. Til årets julekonsert topper Bodø Big Band laget med både kjente og ukjente gjester for å gjøre stas på det fantastiske Sinuspublikummet før julen ringes inn.

Bandet er veldig stolte over for første gang å kunne presentere gullstrupen Soetkin Baptist som gjest. At den belgiske sangstjerna, ja altså, hun har faktisk representert Belgia i selveste Eurovision Song Contest, er bosatt i Bodø er utrolig stas. Da skulle det bare mangle at hun får et helt storband i musikalsk støtte når hun skal synge julen inn med pop, jazz og funk.

Kim Lie har jobbet med Bodø Big Band en gang tidligere. Det er noen år siden nå, men etter det har det nærmest blitt et folkekrav å få ham tilbake, så han kommer. Både med et par klassiske julelåter, samt for første gang med Bodø Big Band med et par av hans egne nydelige låter.

Som gjest kommer også Agnes Agathe Born, et splitter nytt spennende tilskudd til Bodø Big Bands liste over gjesteartister. Agnes er musiker og skuespiller, opprinnelig fra Mo i Rana. på NRK TV i 2017 spilte hun en av rollene i mysteriekrimmen «Monster» sammen med folk som Bjørn Sundquist og Gørild Mauseth. Men det er som jazzsangerinne hun gjester Bodø Big Bands julekonsert. En særegen stemme og et personlig uttrykk det skal bli svært moro å presentere. Og kanskje kommer det en hemmelig gjest eller to…?

Bodø Big Band med
Soetkin Baptist
Kim Lie
Agnes Agathe Born
Hemmelig gjest TBA

Når: 21. desember 2019 klokken 21:00
Hvor: Sinus
Ordinær kr. 325,-
Honnør/Student kr. 250,-
Ad lib medlem kr. 200,-