w

Bodø Big Band med Knut Anders Sørum

Knut Anders Sørum er klar for sitt første samarbeid med Bodø Big Band under en eksklusiv konsert på Bodø Jazz Open 2019.

10. mai 2019
17.03.201921:43 Asbjørn Engås

Den trivelige totningen med den store stemmen er klar for Bodø Big Band og Bodø Jazz Open. Hans store stemme, hans store formidlingsevne og hans trivelige vesen har sjarmert hele Norge. Nå er Knut Anders Sørum klar for sitt første samarbeid med Bodø Big Band, under en eksklusiv konsert på Bodø Jazz Open.

 

Høsten 2016 vant han NRKs Stjernekamp som den første mannlige deltageren noensinne. De siste 20 årene har Sørum levd som artist, låtskriver og musiker. En kritikerrost Prøysen-plate i 2010, etterfulgt av en soulplate på totning-dialekt i 2013, ført blant annet til det ærefulle oppdraget som oppvarmingsartist for Stevie Wonder på Kongsberg Jazzfestival i 2014.

 

Med låter fra hele karrieren akkompagnert av Bodø Big Band og splitter nye storbandarrangementer, er det duket for en storslagen opplevelse for alle som elsker funky norskspråklig pop- og soulmusikk. Dette blir en solid livepakke eksklusivt for Bodø Jazz Open 2019.

Vokal: Knut Anders Sørum

Korister: Thale Krogtoft Jensen og Charlotte Jenssen

Musikalsk leder: Roger Johansen

 

Konsertinfo

Fredag 10. mai 2019 kl. 21.00
Sinus, Stormen Konserthus

Konserthuset åpner én time før konserten.

Festivalpass
Denne konserten inngår i festivalpasset til Bodø Jazz Open.