Mimmi Tamba, Kim Lie og Anders Karlskås

Til årets konsert har Bodø Big Band alliert seg med tre meget spennende gjester som kommer med energi, begeistring og swingende funk, pop, jazz og R & B, og som alle tre opptrer som solister for første gang med Bodø Big Band.

17. DES 2016

Mimmi Tamba, Kim Lie og Anders Karlskås til Bodø Big Bands julekonsert på Sinus 17. desember!

Bodø Big Bands førsjulskonsert på Sinus er en klassiker for elskere av musikk i det store formatet, en årviss og hardtsvingende affære som har vært en tradisjon siden 80-tallet. Også i 2016 presenterer Bodø Big Band funky musikk med flotte gjester på bandets hjemmebane, Sinus i Stormen konserthus.

25 år unge Mimmi Tamba er en hardtarbeidende artist, sanger og låtskriver fra Tromsø, bosatt i Oslo. Hun hadde sin debut på riksdekkende TV i Lisa Stokkes kor i programmet «Det Store Korslaget» som 20-åring i 2011. Men det var gjennom gnistrende deltagelse i NRK TVs storsatsing «Stjernekamp» i 2013, hun for alvor fikk vist frem sin sang- og artistbegavelse til hele Norges befolkning. Siden den gang har det gått slag i slag. Hun har samarbeidet med størrelser som Nico & Vinz, Bugge Wesseltoft og Øystein Greni for å nevne noen, og for første gang samarbeider hun nå altså med Bodø Big Band.

Til julekonserten har storbandet også lyst til å løfte frem to lokale begavelser, artist, låtskriver og sanger Kim Lie, og trombonist av klasse, Anders Lea Karlskås. Begge med musikalsk oppvekst i Bodø i bagasjen, og begge med høyt nivå innen sine felt.

Kim Lie er artisten som både lager tekster om de viktige temaene i livet, og som også synger dem fantastisk bra. Til denne konserten utfordres han også til å prøve seg i storbandsjangeren. Trombonist Anders Lea Karlskås er kanskje ikke helt ukjent for storbandets publikum, han har sittet i trombonerekka i bandet ved en rekke anledninger i tidlige år. Nå er han topputdannet trombonist, kommet tilbake til byen, og stiller som gjestesolist foran bandet.

Gjestesolister
Mimmi Tamba vokal
Kim Lie vokal
Anders Karlskås trombone

Bodø Big Band
Børre Birkeland trompet
Tina Lund trompet
Pål Oppegård trompet
Anders Christensen trompet
Ludvig Kvandal trompet

Stefan Kjelling altsax
Hilde Tørrisen altsax
Ruben Liljar tenorsax
Espen Olaf Henriksen tenorsax
Gunnar Jørgensen barytonsax

Knut Hagvåg Ellingsen trombone
Asbjørn Breivik Engås trombone
Katrine Hagenes trombone
Simon Andre Almås trombone
Trine Åsheim Bernhardsen trombone

Tarjei Nordeng gitar
Sebastian Rolland keyboards
Even Høgseth bass
Stian Thrana perkusjon
Per Arne Karlsen trommer

Are Simonsen lyd
Roger Johansen musikalsk leder

Dørene åpner kl. 20
Kafémøblering
Aldersgrense: 18 år

Mimmi Tamba og Bodø Big Band
Bildet er en collage av vokalisten Mimmi Tamba og Bodø Big Band